Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Sunt casatorita din 2000.Avem 2 copii minori.Intentionez sa divortez,nu vreau pensie alimentara.Care sunt pasii care trebuie sa-i urmez?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 00:43, 3 Februarie 2019
Pensia de întreținere nu este dreptul dvs pt a putea renunța ci un drept al minorilor.Daca va înțelegeți cu soțul pe toate aspectele,custodie stabilire domiciliul minori,pensie de întreținere puteti divorțat la notar în caz contrar prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor paula83 paula83 Sunt casatorita de 4 ani si jumatate si am un baietel de 4 ani. imi doresc sa divortez de sot pe motive de incompatibilitate si multe altele. problema e ca ... (vezi toată discuția)
Divort daniella28 daniella28 buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)
Bună va rog sa ma ajutați sunt căsătorită de 6 luni din ... Selenaand Selenaand Bună va rog sa ma ajutați sunt căsătorită de 6 luni din aceasta căsătorie am un bebeluș de 2 luni și vreau sa divorțezi va rog sa ma îndrumați (vezi toată discuția)