Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

data iesirii la pensie anticipata parţială

data nasterii 24.12.1963 femeie; vechime în muncă, 36 ani, din care 2 ani grupa I de muncă.Când pot iesi la pensie anticipat partial,cu ce penalizare şi pe ce perioada va fi penalizarea
Cel mai recent răspuns: automecanica , utilizator 09:22, 5 Februarie 2019
Ati mai primit un raspuns, aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Acum ati schimbat 3 ani, in doi ani grup I.
Cred ca faceti testari cu noi.
Hotarati cafre sunt datele problemei si continuati discutia tot acolo unde ati inceput-o.
Acest topic se poate sterge de catre moderatori.
Nu fac nici o testare, dar adeverinta de grupă pe care abia am primit-o, are 1 an grupa II şi 2 ani grupa I , nu este aşa cum credeam eu, considerandu-se că perioada căt am fost elev practicat la acelaşi loc de munca se încadrează în grupa II

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate beneficia de pensie? podaco podaco Drept la pensie Persoana nascuta in 1956.Din 1974 angajata in munca.Are 19 ani grupa I-a de munca.Cand poate iesi la pensie anticipat sau la limita de ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare depusa pe data de 10.12.2010 si respinsa conform noii legi a pensiilor sabin-ionut sabin-ionut Buna ziua, Va solicit ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii privind cerere de pensionare a mamei mele depusa conform vechii legi de pensionare si ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca ioana_livia ioana_livia femeie. 09/1960 , 12 ani gr I, 8 gr a II-a , 7 ani in croitorie,2 ani somaj, 1 an si 9 luni ca femeie de servici. cand se poate solicita pensie? as aprecia ... (vezi toată discuția)