Buna ziua ! Am și eu o întrebare. Locuiesc de 3-4 ani intr-o garsoniera, timp in care, 1 ani, a locuit fratele meu, eu fiind plecată din localitate ! De când am început sa locuim, administratorul are in permanenta ceva cu noi. Inițial cu fratele meu, apoi cu mine. La un moment dat, deși stăteam singura, au fost trecute 2 persoane la întreținere pe motiv ca la mine întotdeauna vine cineva, iar când i-am explicat, dădeau vina unul pe altul(doamna de la asociație, dansul și vecina de vizavi) niciunul nu recunoștea nimic ! Încă o problema, când am avut plângere la asociație ca “vin bărbați și femei și mereu e galagie” lucru la fel neadevărat ! Ultima și cea mai recenta, a fost acum 2 săptămâni când a venit la usa la mine, țipând de au ieșit vecinii afara, ca la usa la mine e “ghena” și ca îmi las gunoiul la usa, fapt adevărat pentru care mi-am cerut scuze, îl uitasem de la prânz si nu mai ieșisem din casa pentru a-l lua(fiind prima data când l-am scos la usa) ! Precizez ca pe scara blocului nu e niciodată curățenie și toți vecinii își lasa gunoiul la usa, mulți fumează in scara blocului, iar alții fac destul de multă gălăgie(certuri conjugale) - 80% din bloc fiind cu vârsta peste 60 ani ! Am înțeles ca dansul mai nou, vrea sa ne reclame la locul de munca ! Ce putem face in cazul acesta ?
Buna ziua.
Eu, in locul dvs., as printa legea 196/2018, as scoate din pe prevederile ce se refera la atributiile administratorului si, cu prima ocazie, i le as da spre lectura.
L-as ameninta cu o plangere pentru hartuire si, intre timp, tot in baza acestei legi, as cere acces la toate informatiile asociatiei ( as incepe la randul meu sa i hartuiesc*), si, daca as considera ca ceva nu respecta legea (aici trebuie cineva care cunoaste legea si stie* ce sa ceara...) as incepe cu plangere la primarie, poate si in instanta...
Mai puteti si contesta lista de plata a intretineri...
Cititi legea 196/2018 si vedeti drepturile si obligatiile fiecaruia...