avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul blocului

Buna ziua ! Am și eu o întrebare. Locuiesc de 3-4 ani intr-o garsoniera, timp in care, 1 ani, a locuit fratele meu, eu fiind plecată din localitate ! De când am început sa locuim, administratorul are in permanenta ceva cu noi. Inițial cu fratele meu, apoi cu mine. La un moment dat, deși stăteam singura, au fost trecute 2 persoane la întreținere pe motiv ca la mine întotdeauna vine cineva, iar când i-am explicat, dădeau vina unul pe altul(doamna de la asociație, dansul și vecina de vizavi) niciunul nu recunoștea nimic ! Încă o problema, când am avut plângere la asociație ca “vin bărbați și femei și mereu e galagie” lucru la fel neadevărat ! Ultima și cea mai recenta, a fost acum 2 săptămâni când a venit la usa la mine, țipând de au ieșit vecinii afara, ca la usa la mine e “ghena” și ca îmi las gunoiul la usa, fapt adevărat pentru care mi-am cerut scuze, îl uitasem de la prânz si nu mai ieșisem din casa pentru a-l lua(fiind prima data când l-am scos la usa) ! Precizez ca pe scara blocului nu e niciodată curățenie și toți vecinii își lasa gunoiul la usa, mulți fumează in scara blocului, iar alții fac destul de multă gălăgie(certuri conjugale) - 80% din bloc fiind cu vârsta peste 60 ani ! Am înțeles ca dansul mai nou, vrea sa ne reclame la locul de munca ! Ce putem face in cazul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:40, 4 Februarie 2019
Buna ziua.
Eu, in locul dvs., as printa legea 196/2018, as scoate din pe prevederile ce se refera la atributiile administratorului si, cu prima ocazie, i le as da spre lectura.
L-as ameninta cu o plangere pentru hartuire si, intre timp, tot in baza acestei legi, as cere acces la toate informatiile asociatiei ( as incepe la randul meu sa i hartuiesc*), si, daca as considera ca ceva nu respecta legea (aici trebuie cineva care cunoaste legea si stie* ce sa ceara...) as incepe cu plangere la primarie, poate si in instanta...
Mai puteti si contesta lista de plata a intretineri...
Cititi legea 196/2018 si vedeti drepturile si obligatiile fiecaruia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O vecină folosește holul comun pentru socializare cu neamurile până noaptea târziu, deranjând astfel familiile de pe 3 paliere. cum putem rezolva problema? pofilan pofilan Buna ziua.Vecinul a decedat de 2 ani.De atunci .sotia lui deranjeaza toti vecinii de pe 3 paliere.Vin neamuri la ea .stau de vorba si bea cafele pe palier.cind ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu vor asociatie. ce este de facut? magic9pm magic9pm Ce este de facut? Proprietarii nu vor Asociatie. Locuiesc intr-un bloc nou dat in folosinta acum un an. Blocul are 3 etaje si doar 8 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)
Fumatul in scara de bloc budsorinel budsorinel am un vecin care fumeaza pe scara. am un copil mic si imi intra fum in casa. l-am rugat de nu stiu cate ori sa nu mai fumeze. as incerca legal sa-l conving si ... (vezi toată discuția)