avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat urbanism conditionat pt autorizatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat urbanism conditionat pt autorizatie construire!

Buna ziua, am achizitionat recent o parcela de teren pt a construi o casa in intravilanul orasului Cisnadie, pe certificatul de urbanism emis de autoritatea competenta am "interdictia de construire pana la aprobarea extinderii retelei de apa canal", zona se afla la cca 3km de orasul Cisnadie, starazile au nume iar in zona se mai afla construite aproximativ 10 case, aveti idee ce actiuni presupune ca trebuie sa execut, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 11 Februarie 2019
Daca aveti interdictie de construire prin certificatul de urbanism nu veti primi autorizatie de ctie. de la primarie pana nu se definiteaza reteaua de apa-canal din zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie construire casa sebastian1973 sebastian1973 Buna seara, am achizitionat o parcela de teren 400 mp in intravilanul orasului Cisnadie, pentru constructie casa si am interdictia de construire \"pana la ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)