avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Soluționare dosar daună.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Soluționare dosar daună.

Care este termenul legal de soluționare a unui dosar de daună și în cât timp de la constatarea daunei de către inspectorul constatator al firmei de asigurări, eu ca și păgubit, trebuie să primesc un răspuns de soluționare a dosarului de daună?
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 19:09, 12 Februarie 2019
Gasiti toate informatiile de care aveti nevoie privind modul de instrumentare a dosarelor de dauna si termenele de plata in legea 132/2017 precum si in Norma 20/2017 emisa de ASF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am și eu o situație, zilele trecute m a atins un ... Laura mihaela Laura mihaela Buna ziua! Am și eu o situație, zilele trecute m a atins un nene cu o duba( a schimbat banda fara sa se asigure) am făcut amiabila cu dansul și ne am ... (vezi toată discuția)
Suma despagubita pe rca la dauna totala katickc14 katickc14 Buna seara, cum sa procedez in situatia de mai jos: - am primit oferta de despagubire pentruo dauna totala si am facut cererea de despagubire, pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva inspectorului de daune horace2009 horace2009 Bunza ziua, am un dosar de dauna RCA nesolutionat din cauza inspectorului de daune prin modului in care acesta la instrumentat si prin abuzurile pe care le-a ... (vezi toată discuția)