Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Opozitie AGA dividende dupa semnarea bilantului

Buna ziua, sunt asociat intr-o societate de tip SRL cu 49%. Administratorul societatii refuza sa imi puna la dispozitie documentele financiar contabile ale societatii de mai bine de 3 ani.
Am semnat de fiecare data bilantul societatii sa nu fiu acuzat ca blochez activitatea , insa nu am fost de acord cu repartizarea de dividende. Acum administratorul care este si actionar majoritar cu 51% a convocat AGA pentru repartizarea de dividende. In opinia mea profitul este viciat de cheltuielile facute in nume propriu de administrator prin deducerea de cheltuieli in nume personal,
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:41, 15 Februarie 2019
Puteti sa incercati sa depuneti in scris o solicitare catre anaf pentru a face o inspectie fiscala la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant 2007 bogdanc bogdanc buna ziua, am si eu o nedumerire sunt asociat 50% intru-un srl cu 2 asociati din care unul este si administrator. bilantul pe anul 2007 fost depus la ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit societate BBADIE BBADIE Buna seara , Sunt actionar la un SRL si detin 30% din capitalul social .Nu am fost convocat si deci nu am semnat o hotarare AGA de repartizare a profitului ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile si obligatiile partenerului minoritar si majoritar functie de % detinute? Marius123 Marius123 As dori sa stiu daca legislatia prevede o scala de drepturi (ma refer la luarea deciziei in AGA, in capacitatea de a bloca anumite decizii luate de actionarul ... (vezi toată discuția)