avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patroana are voie să oprească bonurile de masă ale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patroana are voie să oprească bonurile de masă ale unui angajat ?

Lucrez la o firmă de confecții din Pitești , patroana mia spus că dacă nu vin sîmbătă la servici numi mai dă bonurile de masă , ce pot face în situația asta ??? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 15 Februarie 2019
Daca acordarea tichetelor de masa este mentionata in reg.intern, ,in c.c.m. aplicabil sau in c.i.m., in cazul retinerii nelegale sau a neacordarii lor se poate sesiza ITM-ul si/sau se poate actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete de masă liviu hincu liviu hincu Pe motiv că unitatea are datorii, in ultimele 6 luni nu am mai primit tichete de masa (menționez că lucrăm 10-12 ore pe zi pentru un salariu de 1200 ... (vezi toată discuția)
Perioada de training in campul muncii diana_35 diana_35 Este adevarata( ce spune legea) ca in perioada de training in campul muncii angajatul nu primeste bonuri de masa? Ni s a justifcat aceasta actiune prin ... (vezi toată discuția)
Taierea bonurilor de masa NicuB1979 NicuB1979 Buna ziua, lucrez la o firma de jocuri de noroc ( pacanele). Ne-a venit circulara cum ca trebuie sa lucram de Paste. Mentionez ca nu am semnat cum ca am fi de ... (vezi toată discuția)