Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum se calculeaza cele 48 de ore pt plata?

Buna ziua

Am primit un proces verbal prin posta pe care l-am ridicat la data de 18.02 dar care a fost intocmit pe data de 4.02

Cum se calculeaza cele 48 de ore?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ruxandra C , utilizator 12:43, 16 Februarie 2019
Buna ziua
Este vorba de 2 zile consecutiva
dar acum sunt 15 zile pentru a plati jumatate din minim
Dar de cand se calculeaza de la intocmire sau de cand am intrat in posesia lui?
Azi suntem in 16, l-ati luat peste doua zile ?
De la data cand ati ridicat plicul, daa exista plic, exista si stampila pe el, vedeti data postei.
Buna ziua,
De la MOMENTUL PRELUARII, data stampilei postei de destinatie.

gi-jane2 a scris:

Azi suntem in 16, l-ati luat peste doua zile ?
De la data cand ati ridicat plicul, daa exista plic, exista si stampila pe el, vedeti data postei.

Haha! Buna observatie, voiam sa zic 15.02 si multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns reclamant _Alin_ _Alin_ Zilele acestea am fost plecat de acasa, iar cand am revenit acasa, am constatat ca am primit o intampinare. In conformitate cu art. 201 (2) din ncpc, ... (vezi toată discuția)
Calcul numar zile pentru de raspuns la comunicare Adriana001 Adriana001 Am de raspuns la o comunicare in 15 zile de la primire. In cele 15 zile se numara inclusiv ziua care apare pe plic sau din ziua urmatoare?. Concret daca ... (vezi toată discuția)
Despre comunicarea hotararii mihai69 mihai69 Buna seara,va rog frumos sa-mi spuneti cum se calculeaza \"cu recurs in 10 zile de la comunicare\".Sa fie vb.de data stampilei postei cand a fost expediata ... (vezi toată discuția)