Buna ziua,
In data de 06.12.2018 ma aflam oprit in coloana, când deodată ma lovește in spate un cap tractor înmatriculat in Turcia, șoferul fiind cetățean turc. Si-a recunoscut vina, mi-a pus la dispoziție toate actele, am făcut amiabil ca așa am considerat de cuviință ca se face la o dauna mică. A doua zi dimineața am sunat la singura firma care se ocupa de problemele legate de vinovații cu carte verde din Turcia, mi-a răspuns cineva într-un mare sictir, ii spun despre ce e vorba iar ea îmi transmite ca nu pot veni la ei cu constat amiabil deoarece acesta nu stabilește cine este vinovat și ca trebuie sa merg la poliție pentru proces verbal. Așa am făcut, am așteptat 4 ore la poliție, am intrat într-un birou și mi se spune ca este foarte bine ca am făcut amiabil pt ca tine loc de procesul lor verbal. In tot acest timp, toate numerele de telefon ale șoferului turc au devenit nealocate. Am fost la un birou care se ocupa de toți asiguratorii, acolo s-a făcut o reclamație către firma de se ocupa de Turcia, sa se afle motivul pentru care inițial m-au refuzat. Bineînțeles ca in doua zile aveam un răspuns, prin care îmi spuneau ca pot merge sa îmi facă constatarea. Am mers acolo, au biroul într-un apartament cu doua camere din zona centrală, mi s-a făcut constatarea pe 18.12.2018 si mi s-a spus ca in termenul de 4-6 săptămâni voi primi răspunsul final ca sa pot repara mașina. Nici pana astăzi nu am primit niciun răspuns, pe 01.02.2019 i-am sunat eu și mi-au spus ca:”acordul de regularizare a daunei in baza constatului amiabil reprezentind recunoasterea culpei in producerea accidentului de catre asigurat/sofer (in baza declaratiei date) inca nu s-a primit dar urmeaza sa revenim la asigurator”. Ce pot face eu in situația data? Ma pot adresa cuiva? Va multumesc!
Cine este vinovat?
Laura I.
Buna seara! Am fost implicata intr.un accident intr.o intersectie nesemaforizata asigurandu.ma sa intru in ea si deodata vad o masina evitand un obstacol in ... (vezi toată discuția)