avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna ziua,
Am primit de la judecatorie o cerere de chem are in judecata, cu obligation de a depune raspuns la intampinare pt o obligate de plata de 200 lei la stat. Am facut plata si as Vera sa va .org sa ma indrumati ce sa scriu in raspunsul la intampinare? Ce solicit instantei? Sa constate ca am platit si sa respinga actiunea? Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: un_kopill , utilizator 10:14, 21 Februarie 2019
Formulati intampinarea. Modelul il puteti lua de pe internet. Desi este riscant sa folositi model de pe net, suma este prea mica incat sa apelati la serviciile unui avocat. Trebuie sa solicitati respingerea actiunii fiind ramasa fara obiect prin efectuarea platii - depuneti dovada
Va multumesc pt raspuns! Asa voi face:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de plata monica_d monica_d Buna ziua, Am primit o cerere de chemare in judecata pentru emiterea unei ordonante de plata de catre un creditor. Mentionez ca nu am primit somatia de plata, ... (vezi toată discuția)
Formulare intampinare janiela janiela Buna ziua, Va rog, ma puteti ajuta cu o idee asupra modului de formulare a unei intampinari intr-un proces cu asociatia de locatari? Este vorba despre neplata ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru comunicarea motivelor actiunii model ??? cristealiliana cristealiliana As vrea si eu un model de cerere pentru comunicarea motivelor actiunii , pt. ca nu sunt precizate in cererea de chemare in judecata .... (vezi toată discuția)