avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata salubritate sediul pfa acasa la adresa de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata salubritate sediul pfa acasa la adresa de domiciliu

Buna ziua. In ipoteza in care am un PFA (persoana fizica autorizata) cu adresa la casa unde domiciliez ar trebui sa platesc salubritatea de 2 ori? odata pentru PFA care e tot persoana fizica si odata pentru persoana fizica ? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 21:22, 28 Februarie 2019
Este bine sa dai o declaratie pe proprie raspundere (la primarie ori societatea care se ocupa de salubrizare) ca la acel loc unde PFA-ul desfasoara activitate nu generezi gunoi menajer.
Pai sa zicem ca arunc din an in paste cate o foaie...acuma as putea sa le arunc si ca persoana fizica normala...iar nu ca persoana fizica autorizata...cam aiurea situatia de fata oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)