avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces-verbal cu cheltuieli de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Proces-verbal cu cheltuieli de executare silita

Cum se procedeaza cu procesul- verbal cu cheltuielile de executare silita ? Se comunica la contribuabil sau nu trebuie comunicat , ci doar trimis odata cu adresa de infiintare a popririi?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 16:08, 4 Martie 2019
Normal el trebuie comunicat insa niciodata nu o sa vedeti acest lucru...
Il puteti cere insa de la executor pentru a va lamurii deoarece de cele mai multe ori cheltuielile sunt extrem de umflate si neavenite
ma refer la nivel de primarie, conform art. 256 alin (1) din Legea 2017/2015 privind codul de procedură fiscală, ,,cheltuielile ocazionate cu efectuarea procedurii de executare silită sunt în sarcina debitorului,,
În Codul de procedură fiscală au fost introduse reglementări noi privind executarea silită. Amendamentele au fost aduse prin Ordonanţa Guvernului nr. 30/2017, publicată în Monitorul Oficial nr. 708/2017, în vigoare din 3 septembrie.

ARTICOLUL 343
Scutirea organelor fiscale de plata taxelor
Organele fiscale sunt scutite de taxe, tarife, comisioane, cauțiuni și alte asemenea sume pentru cererile, acțiunile și orice alte măsuri pe care le îndeplinesc în vederea administrării creanțelor fiscale, cu excepția celor privind comunicarea actului administrativ fiscal.
"
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor A.O. A.O. Buna ziua! Mi s a instituit poprire pe conturi ca urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor din anul 2009 . Mentionez faptul ca poprirea s ... (vezi toată discuția)
Poprire tert in cazul creantelor fiscale primcaz1 primcaz1 Buna ziua, In cazul infiintarii unei popriri pentru recuperarea unor creante fiscale, conform Codului de procedura fiscala, ce se intampla daca tertul poprit ... (vezi toată discuția)
Somatie Luminita Serbschi Luminita Serbschi Am primit somatie,pentru ca nu am platit impozitul pe acest an 2017 (vezi toată discuția)