avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotarare judecatoreasca definitiva. Termen de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotarare judecatoreasca definitiva. Termen de valabilitate.

Un numar de 18 proprietari dintr-un bloc am dorit sa vindem uscatoria unui constructor care sa ne faca acoperisul. Un singur proprietar s-a opus. Asociatia l-a dat in judecata si a castigat fondul, apelul si recursul. In decizia finala scrie ca in lipsa acordului proprietarului hotararea Curtii tine loc de acord. Decizia este din anul 2008. Pe durata procesului constructorul a renuntat la noi, iar acoperisul l-am facut cu banii adunati de la proprietari.
In prezent dorim a vinde uscatoria, iar banii incasaţi sa constituie o parte a sumei necesare termoizolarii blocului. Acelas Gica Contra se opune vanzarii.
INTREBARE:
Hotararea judecatoreasca mai este valabila .

Multumesc pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 05:19, 6 Martie 2019
Buna seara,
Am mai raspuns o data.
Mergeti cu acea sentinta la notar desi se refera la alta probare.
Daca detineti deja hotarare judecatoreasca definitiva favorabila contactati birou executor judecatoresc responsabil teritorial care sa desfasoare acte si actiuni pentru materializare dispozitiv hotarare
Mergeti cu hotararea la avocat ca sa o examineze.
Puteti merge si la notar ca ar fi gratis dar eu cred ca o sa va trimita la avocat.
Știu că orice hotărâre definitivă se prescrie în 3 ani dacă nu a fost pusă în executare în acest interval, mai ales dacă se referă la probleme materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca definitiva. termen de valabilitate. Boldea Florin Boldea Florin Un numar de 18 proprietari dintr-un bloc am dorit sa vindem uscatoria unui constructor care sa ne faca acoperisul. Un singur proprietar s-a opus. Asociatia l-a ... (vezi toată discuția)
Insusirea de catre constructor a spatiilor cu alta destinatie din bloc - abuz sau drept? adila adila Locuiesc intr-un bloc nou in care constructorul cu ocazia dezlipirii, a intabulat pe numele sau toate spatiile cu alta destinatie decat locuinta in scopul de a ... (vezi toată discuția)
Pot vinde un teren numai cu hot.jud.definitiva si irevocabila?(fiind propietar) Gabybirsan Gabybirsan Buna ziua......am dobindit un teren cu hotărîre Jud.definitiva si irevocabila...am vrut sa fac titlu de propietate ,iar de la primărie mi-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)