Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema C.A.S

Buna seara , vin cu o problema legata de asigurarea de sanatate . Daca am 8 luni in care nu am avut un loc de munca , in momentul in care ma angajez si angajatorul plateste asigurarea de sanatate , mie imi ramane ceva de platit pt perioada in care nu am cotizat nimic , fiind neangajat ? Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
Balaie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 8 Martie 2019
Numai daca doriti sa achitati asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in cele 6 luni anterioare concediului de maternitate Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Mi-am schimbat locul de munca in ultimele 6 luni anterioare concediului de maternitate si noul angajator mi-a calculat indemnizatia raportat ... (vezi toată discuția)
Plati pentru pfa tecson11 tecson11 Buna ziua, Am si eu o problema,doresc sa devin P.F.A si am inteles ca pentru faptul ca PFA are statutul de angajator ,la pensii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate - stagiu incomplet anamaria2122 anamaria2122 Buna ziua! Si multumesc anticipat pentru ajutor! Este cineva care a fost in situatia urmatoare sau cineva avizat care cunoaste exact cum se pune problema ... (vezi toată discuția)