avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate

Buna. Am si eu o mare rugaminte. Cine ma poate indruma si pe mine in urmatoarele probleme?
Daca o societate care a avut activitate si implicit angajati, dupa suspendarea contractelor de munca este obligatoriu sa inchida si punctul de lucru (societatea va reincepe activitatea in martie anul viitor, avand o activitate oarecum sezoniera)?
Daca da, ce acte sunt necesare, unde trebuie depuse si ce costuri implica?
Daca nu se doreste suspendarea firmei ce acte trebuie depuse in continuare si unde? Ce declaratii?
Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:04, 20 Noiembrie 2009
Banuiesc ca ati avut un contract de inchiriere pe punctul de lucru.Daca a expirat(pt ca ati spus ca este sezonier),nu sunteti obligata sa radiati punctul de lucru.ln martie cand veti relua activitatea, daca este expirat, deschideti alt punct de lucru,si il autorizati.
Daca ati fi mai explicita la perioada contractului, ar fi mai bine!
Dati mai multe detalii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru inactiv anairam_unid anairam_unid bunza seara Daca am facut un punct de lucru si apoi am reziliat contractul de inchiriere trebuie sa declar undeva ca nu mai exista acest punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)
Contract cu tert/e florin_b03 florin_b03 Am o societate comerciala si am gasit un spatiu unde as dori sa imi infiintez un punct de lucru. Am vb cu proprietarul astazi(cei drept doar telefonic), si mi ... (vezi toată discuția)