avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Aparate fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Aparate fiscale

Buna seara.Cum se procedează cu casa de marcat ca sa o refiscalizez de pe CNP pe cui .Mi-au cerut o dovadă de suspendare a activități ă casei de marcat Am intrat sa fac onlain dar imi cere sa atasez documente Dar nu stiu ce documente.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:23, 8 Martie 2019
Acea dovadă de suspendare a activității este de fapt certificatul constatator pe care o sa-l primiti de la registrul comertului dupa ce depuneti cererea acolo de suspendare a activității.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere casa de marcat de pe o firma pe alta laurentiuprodan laurentiuprodan Buna ziua Ma aflu intr-o mare dilema. Ce documente trebuie sa obtin de la Registrul comertului ca sa pot trece o casa de marcat de pe o firma pe alta . ... (vezi toată discuția)
Detin un srl al carui sediu social este in apartament Mihaela Mihuta Mihaela Mihuta Buna ziua! Detin un SRL al carui sediu social este in apartamentul in care locuiesc si am avut deschis un punct de lucru la o alta locatie. In luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Trecere de la af la if - refiscalizare casa de marcat? oprea_rodica68 oprea_rodica68 pe 13.04.2010 am lichidat af si deschis if.intrebarea mea este;trebuie sa refiscalizez si casa de marcat?ptr ca pe casa imi apare ca sunt platitor de tva.iar ... (vezi toată discuția)