avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrare in munca

Salariata a castigat procesul avand ca obiect anularea deciziei de concediere si reintegrarea pe functia detinuta anterior concedierii, precum si drepturile salariale calculate pana la data reintegrarii efective.
In data de 5.03.2019 instanta de apel s a prountat in favoarea salariatei. In data de 6.03.2019 salariata a trimis cerere de reintegrare la locul de munca. In conditiile in care nu am primit sentinta suntem obligati sa o reintegram pana la data comunicarii? Cu privire la concediul de odihna la care ar fi avut dreptul trebuie sa i l acordam sau sa i propunem sa i l platim?
Dreptirile salariale castigate in instanta le putem acorda fractionat ( in mai multe luni in baza unui calcul) sau suntem obligati sa ii dam toti banii odata?
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
Alice-Manuela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 10 Martie 2019
.... In conditiile in care nu am primit sentinta suntem obligati sa o reintegram pana la data comunicarii? Cu privire la concediul de odihna la care ar fi avut dreptul trebuie sa i l acordam sau sa i propunem sa i l platim? ...

Art. 632 C.proc.civ. - Temeiul executării silite.
(1) Executarea silită se poate efectua numai în temeiul unui titlu executoriu.
(2) Constituie titluri executorii hotărârile executorii, hotărârile definitive, precum şi orice alte hotărâri sau înscrisuri care, potrivit legii, pot fi puse în executare.

Dacă hotararea nu există (pentru că nu a fost redactată), atunci titlul executoriu însuşi nu există.
[ link extern ] /

Alte opinii
[ link extern ] /

Referitor la CO , nu aveti cum sa il platiti ... Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat vs sentinta executorie ContSters146823 ContSters146823 Vreu sa stiu daca un Certificat eliberat de catre Tribunal si semnat de catre un grefier poate inlocui o sentinta civila pronunţată de Tribunalul care este ... (vezi toată discuția)
Am primit la serviciu un certificat de grefa prin care se hotara ... croberta croberta Am primit la serviciu un certificat de grefa prin care se hotara suspendarea retinerilor din salariu pentru un angajat (retinerile se faceau pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Compensare titluri executorii OCTAVIAN2011 OCTAVIAN2011 Compensarea titlurilor executorii Un salariat personal contractual dintr-o primarie a fost concediat. In urma contestarii masurii de concediere in decembrie ... (vezi toată discuția)