avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie vrea sa plece cu fetita in afara țării
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie vrea sa plece cu fetita in afara țării

Buna seara,
De 2 zile am primit o citatie pe cale de ordonanta presidentiala, in care fosta fosta nevasta doreste sa plece o luna si ceva cu copilul in Cipru in vacanță.
Ca motivare are ca la sfarsitul lunii martie va opera fetita(4 ani) de polipi si ca vrea sa ii faca tratament cu aerosol la mare in Cipru, la o luna si ceva diferenta fata de operație.
Desii nu are nici o motivare de la medic pt iesirea din tara si stiu sigur ca ea va pleca cu ceva persoane dubioase de etnie..., eu nu doresc sa ii dau acceptul si din contra daca copilul are nevoie de tratament cu aerosol sunt dispus sa il platesc, mai ales ca aici unde locuiesc jud Valcea, avem asemenea stațiuni.

Ce ma sfatuiti sa fac....
Problema este ca nimeni nu doreste sa vina ca martor..... Iar eu dovezi palpabile ca ea umbla cu oameni dubiosi nu detin.
Si intervene asupra programului meu de vizita care il am cu fetita:marti si joi in fiecare săptămână de la 16.00 la 19.00 si doua weekend-uri de vineri seara pana duminica seara.

Poate sa obțină acest accept, chiar daca eu nu sunt de acord.

Ce posibilități am....
Nu doresc sa denigrez, dar ea incearca din rasputeri ca ea sa ma indeparteze de fetiță, iar despre problemele pe care le are fetita aflu doar de la vecini si cunoscuți.





Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
dragomirmihai87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Postagermana , utilizator 18:44, 11 Martie 2019
Ar fi bine să mergi si tu cu ea la medic sa vezi adevărul că poate a mituit pe doctor ca să i pună diagnosticul ca să poți tu semna ca altfel no poate scoate din tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, respectare program minor sergiu1974 sergiu1974 Anul trecut in luna august sotia a parasite domiciliu cu minora. Pana in luna Martie anul current fetita a fost si la mine si la ea. In martie a venit cu ... (vezi toată discuția)
Hărțuită, șantajată, denigrată și amenințată de fostul soț. cum mă pot apăra? RoxanaRRR RoxanaRRR Buna ziua. Am fost casatorita 6ani ,casatorie din care a rezultat o fetita care acum are 5 ani. Fostul sot a avut multiple accidente vasculare si infarct ... (vezi toată discuția)
Pana cand o viata amara? lucian75 lucian75 dupa problemele avute la fostul loc de munca..f multe abuzuri etc..situatia pare sa se repete iar..dar ce e de facut si cand o sa scapam si noi de astfel de ... (vezi toată discuția)