Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatie conducere

In cadrul unei institutii bugetare,șeful de birou are in subordine 4 persoane (fizic),o persoana cu contract suspendat(si-a cerut concediu fara plata cateva luni) si un loc vacant.
Daca nu i se redistribuie alta persoana de la alt serviciu din cadrul institutiei,are drept in continuare la îndemnizatie de conducere birou?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
victorya_21, utilizator

Alte discuții în legătură

Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)
Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)
Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)