avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Am semnat contractul de munca pe 19 martie cu un angajator, urmand sa incep activitatea pe 1 aprilie. Între timp am primit o ofertă mai avantajoasă de la un alt angajator. Ținând cont de faptul că nu am inceput sa lucreze efectiv la angajatorul cu care am semnat , pot anula contractul semnat pentru a ma angaja la alta companie ?
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
Bv15xip, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 23 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o notificare de incetare a c.i.m. cu data inceperii activitatii, 01.04.2019 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract semnat takytaky1 takytaky1 am semnat un contract de munca pe 30 martie cu data inceperii activitatii pe 2 aprilie(ca atunci ar trebui sa termin indemnizatie de crestere copil)dar tot pe ... (vezi toată discuția)
Renuntare la angajament dupa semnare cim florianc72 florianc72 Buna ziua, Ce se intampla daca am semnat un Contract individual de munca, in calitate de persoana fizica, viitor angajat, dar pana la data inceperii ... (vezi toată discuția)
Ruperea contractului individual de munca inaintea datei de inceput mihaela dobre mihaela dobre Buna ziua, Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta ... (vezi toată discuția)