Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inreprinderea individuala poate folosi auto pe numele sotiei in activitatea de taximetrie?

Buna ziua.Sunt posesorul unei Ii cu activitatea transpot persoane in regim de taxi.Dores sa stiu o modalitate de folosire unui autoturism inmatriculat pe numele sotiei fara a transcrie masina.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa auto Pilu Pilu Buna ziua, as avea o nelamurire si as ruga pe cineva sa ma lamureasca, daca poate: In anul 2005, o cunostinta de-a mea a cumparat din Germania un autoturism pe ... (vezi toată discuția)
Noul proprietar al masinii refuza sa faca transcrierea vldstf vldstf La sfarsitul anului 2014 am vândut numitului N. F., din acelasi judet cu mine, un autoturism. La inceputul anului 2015 am prezentat fişa de înmatriculare, ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism ChiritaMaria ChiritaMaria In 2008 am vandut un autoturism proprietate personala. Cumparatorul nu a inscris autoturismul pe numele sau la acea data(folosindu-se de termenul de 30 de zile ... (vezi toată discuția)