Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare autoturism

In 2008 am vandut un autoturism proprietate personala. Cumparatorul nu a inscris autoturismul pe numele sau la acea data(folosindu-se de termenul de 30 de zile de gratie).Am radiat masina la Serviciul Financiar al Primariei in ziua vanzarii-cumpararii. Eu primesc acum amenzi de neplata a rovignetei pe care le contest in instanta. Am depus la Serviciul Inmatriculari o solicitare de transcriere a autoturismului de pe numele meu pe numele cumparatorului.Dupa ce se transcrie pe numele cumparatorului, mai am vreo legatura cu acest vehicul??? Multumesc pentru raspunsurile primite!
Cel mai recent răspuns: ChiritaMaria , utilizator 14:41, 16 Noiembrie 2015
Dupa ce cumparatorul finalizeaza procedura de inmatriculare vehicul ,urmeaza ca acesta sa raspunda pentru eventualele incalcari ale dispozitiilor in vigoare
Dar daca cumparatorul a vandut la randul lui autoturismul fara a-l inmatricula??? Cum pot sa ma degrevez de aceste sarcini???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovigneta / masina vanduta iosifk iosifk Buna ziua, Rog sa imi spuneti cum as putea proceda (ce ar trebui sa fac?) pentru a rezolva problema in privinta unui autoturism vandut de circa 3 ani, care ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto vanzari succesive anicarutasu anicarutasu In 2014 s-a vandut un autoturism in baza contract+ certif fiscal Vanzatorul a declarat si a obtinut scoaterea din evidenta SPIT a autoturismului Cumparatorul ... (vezi toată discuția)