avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... moştenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

moştenire

Bună ziua! Suntem trei moştenitori la casă părintească, noi două surori moştenim douăzeci şi cinci la sută iar fratele nostru şaptezeci şi cinci la sută. După moartea părinţilor el a ocupat abuziv casa şi s-a apucat de construit, noi nu putem intra în curte din cauza ameninţărilor lui, face presiuni asupra noastră ca să îi vindem şi partea noastră şi să rămână singur pe proprietate. Noi nu vrem să-i vindem, vrem să mergem şi noi la curte pentru un grătar, aer curat. Vă rog să ne spuneţi cum putem intra pe proprietatea noastră? Ieşire din indiviziune durează şi doi, trei ani. Mulţumim frumos!

Alte discuții în legătură

Re-intrarea in indiviziune rosemary61 rosemary61 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema in legatura cu proprietatea mostenita dupa decesul parintilor. Tatal a decedat cu 20 de ani in urma dupa care ... (vezi toată discuția)
Impartire curte casa intre frati germano65 germano65 Am crescut într-o casă dublă, construită pe vremea cînd trăiau bunicii: în jumătate a locuit familia mea + bunicii, în cealaltă jumătate familia ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde o casa, daca un singur coproprietar din 5 nu este de acord? alinared alinared Buna ziua! Ajutati-ma cu un raspuns. Avem o proprietate la tara impreuna cu fratii mei mostenire de la parinti. Am fost 5 frati, si unul a decedat anul ... (vezi toată discuția)