avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GDRP si incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GDRP si incetare CIM

Buna ziua, in ce masura afecteaza GDPR-ul incetarea contractului individual de munca? Exemplu concret: fostul angajat imi solicita imediat dupa incetare CIM sa ii sterg adresa de email de serviciu si continutul acestuia si sa ii permit portarea in nume propriu a numarului de telefon de serviciu motivand folosirea indelungata a acestora. Angajatorul nu are dreptul sa pastreze si sa foloseasca email-urile de serviciu ca dovada a indeplinirii unor task-uri in raport cu clientii pentru care a lucrat? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 3 Aprilie 2019
GDPR: Și adresele de e-mail de serviciu ale angajaților sunt considerate date personale
www.avocatnet.ro/articol_490...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin o agentie de marketing, iar una din activitatile ... elgabri elgabri Buna ziua. Detin o agentie de marketing, iar una din activitatile agentiei este aceea de a realiza campanii de email marketing pentru clientii nostri ... (vezi toată discuția)
Mail de servici c_mircea c_mircea Daca am mail de la angajator, de exemplu numele.meu@angajator .ro , acest angajator are dreptul sa-mi citeasca mailurile? Sau are dreptul sa-mi schimbe parola ... (vezi toată discuția)
Newsletter de la care nu ma pot dezabona andreiSRR andreiSRR Am auzit din diverse surse ca cica cei care transmit newsletter-e ar fi obligati sa includa in mesaj o modalitate de dezabonare. Ce pot sa fac (altceva ... (vezi toată discuția)