avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere credit bancar

Buna ziua,am lucrat la BCR pana in iulie 2013.Am avut un descoperit de cont pe care nu l- am achitat.Am primit azi o instiintare poprire pe pensie in conditiile in care nu am primit nici o notificare,somatie,etc timp de 6 ani de zile.Intrebarea mea este daca creditul s-a prescris si daca pot face contestatie la executare?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:38, 7 Aprilie 2019
Da...! Aveti 15 zile la dispozitie..!
Faceti o notificare si catre executor sa va permita sa luati copiile actelor din dosar...
Va multunesc.
In principiu, prescriptia intervine in 3 ani de la data declararii scadentei. Trebuie studiate actele inainte de a depune contestatie la executare. Termenul de contestatie este de 15 zile de la data la care ati aflat de executare. In cazul dvs. data inscriptionata pe plic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar in calitate de codebitor si dupa 10 ani de la acordarea creditului? Bianca Cosmina Bianca Cosmina Buna ziua, In Aprilie anul acesta s-au implinit 10 ani de cand am semnat in calitate de codebitor pentru fostul sot la un credit de imprumut pentru suma de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate prescrie o datorie bancara? frumuselul20009 frumuselul20009 Am luat un imprumut de la o banca in anul 2006 am platit ratele pana in anul 2009,de atunci nu am mai platit,am fost trecut la 2 firme de recuperare datorii,am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ionut 81 Ionut 81 Buna sara in anul 2006 am contractat un credit de la bcr unde am platit pana in 2010 dupa aceaia nu am mai platit acel credit,in11 septembire anu curent am ... (vezi toată discuția)