avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna sara in anul 2006 am contractat un credit de la bcr unde am platit pana in 2010 dupa aceaia nu am mai platit acel credit,in11 septembire anu curent am primit de la un executor judecatoresc infintarea de poprire pe bunri mobile imobile,am uitae sa mai reatez ca creditul care lam aut la bcr a trecut la secapital S.a.R.L.din luxemburg, careeste reprezentant legal KRUK ROMANIA S.R.L cu sedi in Bucuresti mentionez ca nu am primit din 2010 si pana in data de azi nici un fel de contract de preloare a datoriei de la bcr catre kruk si nici de la aceasta sc,acest dosar de executare nu are nci o hotarare judecatoreasc pentru a imi impune poprirea ,eu stiu ca o datorie se prescrie in termen de 3 ani mentionez ca de cand sa inceiat contractul cu bcr sut 9 ani si de cand nu sa mai platit sunt 5 ani ,mai relatez ca eu am gasit azi 07.10.2015 scrisoarea in cutia postala eu nu locuiesc la adresa unde am primit scrisoarea am cateva intrebari:
poate sa fiu executat in lipsa uei hot.jud.?
sa inplinit termenul de prescriptie a dtoriei ?
mai pot face contestatie la executare mentionez ca au trecut cele 15 zile?
unde ma pot adresa pentru abuzul facut de executor ?,va multmesc
1) Executarea silita se face in baza contractului de credit. Nu este nevoie de hotarare judecatoreasca.
2) Termenul de prescriptie de 3 ani in care trebuie inceputa executarea silita curge de la data declararii scadentei anticipate. In acest sens, trebuie sa fi primit o notificare.
3) Asteptati ca executorul sa efectueze un nou act de executare si faceti contestatie in 15 zile de la comunicarea acestuia.
4) Va puteti adresa Camerei Executorilor Judecatoresti pt a reclama eventuale abuzuri. In caz sa a fost savarsita o infractiune de catre acesta, puteti formula plangere penala.
Se intelege destul de greu ceea ce ati scris.
Saraca limba romana... #-o ... saracele semne de punctuatie... :-/

Termenul pentru contestatia la executare este de 15 zile si se calculeaza incepand cu data postei aflata pe plic.

Posibil sa nu fie un abuz din partea executorului.
Cel mai bine luati toate actele primite si va prezentati cu ele la un avocat din localitatea dvs. pentru a afla exact ce pasi trebuie urmati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita manuel_moss manuel_moss buna ziua....in anul 2007 am luat un credit de la BCR intre timp nu am mai platit ratele si am plecat si din tara....in 2015 ianuarie m-am intors in tara si ... (vezi toată discuția)
Executare silita - contestatie avand la baza prescriptia? mihail2012 mihail2012 In data de 05.03.2008 am incheiat un contract de credit bancar cu BCR S.A.. Mi-a fost acordat un credit in valoare de 30827 lei, acordat pe o perioada de 120 ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)