avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ANAF

Buna ziua.Un prieten a primit instiintare de la Banca unde are cont, ca ANAF a facut un credit pe numele lui de 3100 pentru a plati o datorie in Norvegia..Se poate asa ceva ?E legal?Adica ANAF a platit datoria lui in Norvegia luindu-i credit pe numele lui la Raiffeisen ,fara semnatura lui sau consintamantul sau.

Alte discuții în legătură

Am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat magureanu_77 magureanu_77 buna ziua ! am primit de la eos ksi instiintare ca tatal meu are o datorie la un card raiffeisen din 2003,de care eu nu am stiut mentionez ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk MihaiDG MihaiDG Buna ziua. In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei ... (vezi toată discuția)