avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii

Buna ziua. Mama mea in anul 2010 a infiintat o Intreprindere Individuala, de pe urma careia a acumulat datorii la bugetul de stat. In anul 2014 primit executare silita. In anul 2016 a cerut insolventa sub forma faliment simplu. In februarie 2018, s-a decis starea fe faliment si radierea din Registrul Comertului. Suma este de aproximativ 400,000 lei. Intrebarea mea este: cum poate ea sa scape de aceste datorii, cat trebuie sa astepte sau ce trebuie mai exact sa faca, ca ea sa poata mosteni de la bunicul meu (tatal ei)?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 11:28, 10 Mai 2019
Impotriva cui a fost inceputa executarea silita si cand?

Cred ca ar trebui vazute actele de executare.

Va asteptam cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa Valy zmr Valy zmr Buna ziua Am o firma in insolventa si radiata in feb2016 Iar acum mi a venit o somatie de la anaf de executare cu datorii de 7000ron . Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Impozitare ca venit a facturi de marfa ramase la masa credala Florin111 Florin111 Buna ziua , Firma X s-a inscris la masa credala a societatii Y in anul 2009  cu facturi de marfa totalizand 94 378,18 lei +TVA .In 2016 s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa insolventa si radiere firma Vikos63 Vikos63 Rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Administratia finantelor publice judeteana a decis angajarea raspunderii solidare cu debitorul (firma X) eu - ... (vezi toată discuția)