avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa

Buna ziua
Am o firma in insolventa si radiata in feb2016
Iar acum mi a venit o somatie de la anaf de executare cu datorii de 7000ron .
Ce se intampla daca nu pot plati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valy zmr , utilizator 21:46, 27 Aprilie 2017
Buna seara. Ori este in insolventa ori este radiata firma? Daca este radiata, inseamna ca nu mai exista firma, respectiv ca s-a inchis procedura insolventei si s-a dispus radierea firmei de la Registrul Comertului. Daca firma este radiata, aduceti la ANAF dovada radierii societatii. ANAF s-a inscris la masa credala in perioada in care era in insolventa firma?
Are dovada chiar scrie pe fisa emisa azi
radierea e cu data de 28.01.2016
Si in monitorul oficial la fel in 2016 in insolventa
Una este firma in insolventa si alta este radiata. S-a finalizat procedura insolventei, adica s-a inchis procedura falimentului prin radierea firmei? A dispus judecatorul sindic radierea? S-a inscris in Registrul Comertului radierea?
Am scris gresi nu radiata
radiere in 28.01.2016
Nu ma pricep nu am contabila sau avocat .
Procedurile au fost facute de o cunostinta care in momentul acesta nu e de gasit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala/recurs faliment Marghescu Marghescu Am un fost client... Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)
Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)