avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... necesitate autorizatie PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

necesitate autorizatie PSI

Intr-o cladire cu mai multe incaperi , cu suprafata de 912 mp, , intentionez sa amenazez o statie ITP, o spalatorie auto si o vulcanizare, Este nevoie sa obtin autorizatie PSI
Cel mai recent răspuns: rgt2019 , utilizator 07:21, 20 Mai 2019
Aveti nevoie de aviz ISU-PSI pe documentatia intocmita de o firma autorizata pentru spatiile respective. In baza avizului puteti demara lucrarile de amenajare.
Pentru punerea in functiune a activitatilor aveti nevoie de autorizatie ISU_PSI in special pentru sectorul de vulcanizare.
Nu uitati de autorizatie de mediu (in special pentru spalatoria auto si vulcanizare).
Multumesc pentru raspunsul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Infintare spalatorie auto Alexqz Alexqz Buna ziua .imi puteti spune ce acte mi-ar trebui pentru infintarea unei spalatori auto ? (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o spalatorie mobila. alexicb alexicb Buna ziua, doresc sa imi fac o spalatorie mobila, care vine la tine acasa sa iti spele masina. Nu o sa folosesc apa, o sa fie solutii care se sterg, adica nu ... (vezi toată discuția)