avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... necesitate autorizatie PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

necesitate autorizatie PSI

Intr-o cladire cu mai multe incaperi , cu suprafata de 912 mp, , intentionez sa amenazez o statie ITP, o spalatorie auto si o vulcanizare, Este nevoie sa obtin autorizatie PSI
Cel mai recent răspuns: rgt2019 , utilizator 07:21, 20 Mai 2019
Aveti nevoie de aviz ISU-PSI pe documentatia intocmita de o firma autorizata pentru spatiile respective. In baza avizului puteti demara lucrarile de amenajare.
Pentru punerea in functiune a activitatilor aveti nevoie de autorizatie ISU_PSI in special pentru sectorul de vulcanizare.
Nu uitati de autorizatie de mediu (in special pentru spalatoria auto si vulcanizare).
Multumesc pentru raspunsul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Infintare spalatorie auto Alexqz Alexqz Buna ziua .imi puteti spune ce acte mi-ar trebui pentru infintarea unei spalatori auto ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul ... cartala cartala Buna ziua, Intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul pe care il detin este inconjurat de case, cu mentionea ca hala este amplasata fata de toate ... (vezi toată discuția)