avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie auto

Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:38, 5 Septembrie 2019
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului se solicita autorizatie de ctie. si certificat de urbanism de la primarie.
Trebuie sa inregistrati firma la Registrul comertului unde veti da declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile dpvd mediu, sanatate, sanitar-veterinare, securitte si sanatate in munca.
Trebuie intocmita documentatie in vederea solicitatii de aviz si autorizatie de la ISU-psi.
Inainte de punerea in functiune puteti fi vizitat de inspectorii din institutiile statului pentru a verifica daca declaratiile date de dvs. se verifica in teren si daca masurile dispuse de ISU-psi s-au realizat.
Aveti nevoie de autorizatie de functionare de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari si avize pentru constructia tirolienelor Morosh Morosh Buna ziua, Vreau sa investesc in construirea unei tiroliene intr-o zona de munte si as vrea sa stiu ce reglementari sunt in acest domeniu si ce avize ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o spalatorie mobila. alexicb alexicb Buna ziua, doresc sa imi fac o spalatorie mobila, care vine la tine acasa sa iti spele masina. Nu o sa folosesc apa, o sa fie solutii care se sterg, adica nu ... (vezi toată discuția)