Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Grad indatorare

Buna ziua,

Daca BNR a hotarat, ca nu ma mi pot indatora decat cu 40%, pot interpreta ca 60% cat am acum pe creditele curente nu mai imi permit sa traiesc si sa nu mai platesc aceste credite?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:09, 16 Mai 2019
Buna ziua!
Din ce cunosc...prevederea se aplica creditelor noi.
Daca nu platiti sau platiti doar o parte din rata/rate, banca o sa incerce sa recupereze suma datorata prin diferite metotde- se adreseaza instantei, vinde creditul diferitor firme de recuperare creante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Codebitor dupa casatorie? deliammm deliammm Buna ziua, Sotul meu are un credit contractat de el in 2007, fara codebitori. Ne-am casatorit in 2009 si avem un copil. Creditul mentionat este pe 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Rate la firma de recuperare. onela onela In urma decesului tatalui meu a ramas un credit de achitat in valoare de 7000 de lei . Desi mama mea ca mostenitoare a incercat in nenumarate randuri sa ajunga ... (vezi toată discuția)