Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

cartea de circulatie

acum un an mi-a fost retinuta cartea de id a masini pe motiv ca nu pot circula in italia fiind rezident de mai mult de 1 an am platit si o amenda dar nu mi-au dat nici o hartie sa pot
sa o aduc in romania. pe data de 08/11/2018 a fost trimi
sa cartea de identitatea a masini in romania de catre consulatul roman de la triestesi de atunci i sa pierdut urma au trecut 6 luni de cand e in romania si nu stiu unde sa apelez unde sa sun ,va rog din suflet daca ave
ti astept un raspuns daca e posibil informati unde ajung documentele trimise de consulate

Alte discuții în legătură

Buletin expirat!!! andreea_sory andreea_sory Buna ziua!Am nevoie urgent de ajutor....mi-a expirat buletinul in 09februarie2010....trebuie sa ajung acasa saptamana viitoare ce po sa fac pot trece ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa carte verde - corecta ? theslick13 theslick13 In uniunea europeana mai e valabila cartea verde ? Am o masina inmatriculata pe Italia la care la un control imi lipsea carte verde ? AM luat amenda conform ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)