avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ArendA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ArendA

Cum sa ma apar în proces?
Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un sfat am arendat o gradina de 0.50ha de vreo zece ani fără acte neam înțeles verbal și îi dădeam arenda ca la asociație îi mai dădeam și mai mult câte-o data gradina este mostirea soției domnului și nu avea făcut moștenirea pe numele dansei. Asa anul trecut neam înțeles cu ea sai dam și mai mul ca să ne lase noua copaci de pe marginea grădini care nu sunt pe terenul lor este pe islaz menționez ca gradina nu este închisă cu gard inprejurul ei. Noi iam dat produsele anul trecut și Lea luat pe toamna doamna a decedat iar noi nu am știut neam dus am tăiat copaci fără să-l anunțăm pe domnul și a aflat sa supărat și ca vrea sa ne dea în judecata și nu mai recunoaște ca a luat produse și soția lui a zis sa luam copaci ce sa facem va rog ajutați-mă multumesc
Incercati va rog sa scrieți mai coerent ei corect in limba romană ca sa va pot ajuta.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Bună am spus acolo cam tăiat copaci de pe un teren arendat fără acte și copaci era pe marginea terenului arendat scuzați asa știu sa scriu

Alexandru Matache a scris:

Incercati va rog sa scrieți mai coerent ei corect in limba romană ca sa va pot ajuta.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

Așteptați sa vedeți dacă va acuza cineva de vreo infracțiune și apoi relatati aici.
Mulțumesc aștept sa vad ce spune

Alexandru Matache a scris:

Așteptați sa vedeți dacă va acuza cineva de vreo infracțiune și apoi relatati aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendare ,,1Anonim ,,1Anonim Bună ziua,va rog sa ma ajutați cu un sfat am arendat de vreo 10 ani o gradina de 0.50ha și neam Intel bine pana acum îi dădeam arenda ca la asociație ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se solutioneaza? Levente.atti Levente.atti Am o plangere la politie pe numele meu pentru vatamare corporala.. dupa cat timp se solutioneaza? Daca nu se intampla nimica? (vezi toată discuția)
Permis Ioanahulpe306@gmail.com Ioanahulpe306@gmail.com Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)