avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Infiintare spatiu pentru persoane aflate in situatii ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Infiintare spatiu pentru persoane aflate in situatii de risc

O primarie doreste sa amenajeze un spatiu pentru persoane aflate in situatii de risc.Mentionez ca extista cladiri aferente domeniului public unde se poate amenaja acest spatiu. Va rog sa mi spuneti care sunt pasii pentru infiinatea spatiului
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Re-amenajare spatiu verde langa condominiu OvidiuC88 OvidiuC88 Buna ziua, In urma multor certuri cu vecini care cred ca spatiul public poate fi revendicat \\"in timp\\" (vechea problema) m-am decis sa gasesc o solutie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați și pe mine cu un răspuns ... Mihaela Nailtech Mihaela Nailtech Bună ziua! Vă rog să mă ajutați și pe mine cu un răspuns cat mai clar Vreau să îmi închiriez un scaun într-un salon (domeniul manichiură). Salonul ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)