avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Buna ziua .A-s avea si eu o mica întrebare,socri nostri ne.au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de întretinere ..împreuna cu sotia mea am renovat casa curte construit anexe etc..întrebarea mea este:daca e sa divortam ce drepturi am?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 09:38, 28 Mai 2019
Daca veti divorta, va trebui sa să înțelegeți cine ramane cu imobilul sau cine nu și cine preia obligatia de intretinere a socrilor. Sau, îl puteti partaja in natura, daca este posibil. Daca nu va intelegeti, va hotara instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj - mai pot cere partajul? tiby30 tiby30 am si eu o intrebare am divortat in 2003 iar partaj nu sa facut de niciun fel eu loc cu parinti si am sct de vinzare cumparare cu clauza de intretinere dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune VelicuG VelicuG Buna ziua, Recent socrul meu a decedat,nu a fost casatorit legitim cu soacra mea dar au fost impreuna din anul 1960,impreuna au o fiica ( sotia mea ),socrul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere a.adriana a.adriana buna ziua, in anul 1995 am autentificat la notar un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.prin acest contract socrii ne-au vandut teren+ ... (vezi toată discuția)