Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație de creșterea copilului

Buna ziua ! Sunt însărcinată, Am 5 luni jumate cotizate la stat (28.noiembrie 2018-15 mai 2019) după care de la 1 Iunie 2019 voi fi reangajată. Cele 2 luni de prenatal intra in calculul celor 12 luni pentru a primi indemnizația sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 30 Mai 2019
Buna ziua!
Intra in calcul dar o sa cumulati cele 12 luni necesare pentru a beneficia de CCC pana la data nasteri?
Ce ocupatie ati avut inainte de a va angaja?
Am 2 luni Acuma, in Ianuarie trebuie sa nasc
Atunci sarcina usoara
Cititi si O.U.G. 96/2003 privind protecţia maternitatii la locurile de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, cred ca va v-a fi de folos
februarie 2018 - ianuarie 2020 este perioada eligibila pentru CCC.

Perioade luate in calcul: 28.noiembrie 2018 - 15 mai 2019 (7 luni)

Sigur veti fi reangajata de la 01.06.2019 ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Crestere copil Gabiade Gabiade Daca sotul a lucrat pana in ianuarie 2019 si eu sunt insarcinata in 2 luni,deci ar trebui sa nasc in dec-ianuarie 2020 poate beneficia el de indemnizatie? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)