Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mostenire

Buna ziua,
Daca o persoana de sex masculin a primit cu titlu de donatie de la mama lui o suprafata de pamant,la fel ca restul fratilor,inainte de casatorie,acum o luna a decedat.poate mosteni 1/2 si sotia sa?Mentionez ca nu au copii.
Mama poate retrage sau anula acest titlu?
Cel mai recent răspuns: carbocry , utilizator 11:52, 3 Iunie 2019
Buna ziua,
Nu se mai poate revoca donatia.
Si atunci cine mosteneste terenul?Donatia a fost facu inainte de casatorie pe numele defunctului,de catre mama acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Sotia are dreptul la mostenire? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire: in cazul in care mostenitorii sunt sotia( d-na A) si copiii decedatului( B si C) pentru toate bunurile realizate si obtinute ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa mama corodig corodig Bunica a decedat acum 7 ani. Are un copil inainte de casatorie, pe tata si 5 dupa ce s-a casatorit. Este titulara unui titlu de proprietate de 3,84 ha de pe ... (vezi toată discuția)