avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare nume in buletin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare nume in buletin

Buna ziua,

Daca un salariat se casatoreste si aduce un buletin cu numele nou.....trebuie sa i se faca un act aditional la cim cu schimbarea numelui..sau doar se modifica in revisal si se trimite revisal-ul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 11:13, 7 Iunie 2019
Schimbarea numelui nu necesita incheierea unui act aditional la c.i.m. ... salariatul va depune o instiintare la angajator prin care comunica ca incepand cu data de si-a schimbat numele . La instiintare va depune copie de pe certificatul de casatorie si copie de pe noua C.I.

In urma depunerii acestor acte, se va face modificarea in REVISAL si apoi depunerea/transmiterea acestuia.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional modificare nume dupa casatorie ionela11 ionela11 Buna ziua, O salariata si-a modificat numele , CI dupa casatorie. Trebuie sa mai fac act aditional de modificare nume conform buletinului nou sau doar ... (vezi toată discuția)
Revisal taie taie Buna ziua, Am o salariata care s-a casatorit si si-a schimbat numele. Nu stiu cum sa procedez cu REVISAL_ul, ca sa ii pot schimba numele de familie. Pot ... (vezi toată discuția)
Act ad la cim de modificare denumire institutie VivieneV VivieneV Buna ziua, daca institutia si-a modificat denumirea, cu 01.08.2018, in cat timp se comunica actul aditional la contract salariatilor cf codului muncii? (vezi toată discuția)