avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua,

Am o salariata care s-a casatorit si si-a schimbat numele. Nu stiu cum sa procedez cu REVISAL_ul, ca sa ii pot schimba numele de familie. Pot sa-i modific numele si sa trimit REVISAL cu numele ei actual?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 24 Iunie 2011
Act aditional la cim.
Da, operati modificarea si in REVISAL:D
In REVISAL persoana in cauza nu va fi cu 2 nume? Adica cel inainte de casatorie si cel dupa? Imi este teama sa nu fie de 2 ori cu nume diferite.
Nu va apare cu doua nume .... insa in istoricul acestei salariate in REVISAL va apare si primul nume si numele luat dupa casatorie.

Nu cred ca se impune incheierea unui act aditional la c.i.m., referitor la schimbarea numelui ... pentru ce sa-si dea acordul angajatorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in buletin ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca un salariat se casatoreste si aduce un buletin cu numele nou.....trebuie sa i se faca un act aditional la cim cu schimbarea numelui..sau ... (vezi toată discuția)
Modificare cim in perioada de suspendare datorata ccc monicalirca monicalirca Buna ziua, O salariata al carui CIM este suspendat pentru CCC a facut o cerere pentru schimbarea numelui ca urmare a desfacerii casatoriei. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Modificari cim pt salariat cu numele schimbat ca urmare a casatoriei annabela annabela Buna ziua. Inteleg ca ulterior casatoriei nu se incheie act aditional la CIM pt schimbarea numelui intrucat modificarea acestui element din CIM a intervenit in ... (vezi toată discuția)