avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP greșit pe certificatul de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP greșit pe certificatul de casatorie

De curând am aflat ca am 2 CNP_uri, unul pe certificatul de naștere, altul pe cartea de identitate. De la evidenta populatiei mi s.a spus ca cel de pe buletin este corect și sa merg la primăria de unde mi.a fost eliberat certificatul, sa îmi scoată alt certificat cu CNP corect. Am rezolvat aceasta situație însă CNP_ul de pe certificatul de naștere e și pe certificatul de căsătorie. Acum ar trebui sa corectez eroarea și pe acesta. Întrebarea este, acesta se corectează prin hotărâre judecătorească sau pur și simplu pe baza documentelor justificative?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:55, 9 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se rezolva la oficiul de stare civila unde a fost incheiata casatoria.Am trecut si eu printr-o situatie identica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 2 cnp_uri Camy Claudia Camy Claudia Am 50 de ani și de curând am aflat ca CNP_ul din certificatul de naștere difera de cel din buletin. Probabil a fost greșit CNP _ul din primul buletin ... (vezi toată discuția)
Gresita ziua nasterii ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,cu niste sfaturi pentru a rezolva urmatoarea situatie: In urma schimbarii certificatului de nastere(avea unele ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)