avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

in 2017 am adresat o intrbare privind posibilitatea de a introduce dosarul de pensie .Am avut raspunsuri concrete si clare ,va multumesc . Neclar devine urmatorul aspect . am lucrat in grupa 1. 14 ani si 11 luni .Am lucrat in conditii speciale 10 luni.,in aceeasi societate,la acelasi loc de munca.Problema e ca intre aceste doua date sunt doi ani lucrati la o societate diversa .,un AF, evident fara grupa sau conditii speciale. In acest contest cele 10 luni se mai aduna cu 11 luni ,pentru a beneficia de alte 6 luni de reducere ?? Va multumesc Cordiali saluti
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2019
GiurgicaLeopold, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata GiurgicaLeopold GiurgicaLeopold Ma numesc Giurgica Leopold,nascut in 16/01/1964 actualmente muncitor in Italia. Stagiul total de cotizare relizat in Romania 25 ani si 9 luni,recunoscuti de ... (vezi toată discuția)
Pensie mitchel66 mitchel66 va salut sunt nascut in septembrie 1966 avand urmatoarea activitate desfasurata -2 ani stagiu militar (cod 01) -5 ani 11 luni 14 zile lucrati in grupa a 2-a ... (vezi toată discuția)
Atat l 215/2010 cat si l 127/2019 fac referire privind luarea ... G Diaconu G Diaconu Atat L 215/2010 cat si L 127/2019 fac referire privind luarea in calcul a perioadelor lucrate in grupele 1 si 2 de munca si celor in conditii ... (vezi toată discuția)