avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie unica

Daca am obtinut venituri nete de 1200 lei timp de doar 6 luni in 2018, din drepturi de proprietate intelectuala,iar impozitul s-a retinut la sursa,am vreo obligatie de a depune Declaratia unica,pana la 31 iulie?Venitul total a fost ,deci,mult sub minimul pe economie...
Cel mai recent răspuns: jus_tgv , utilizator 23:32, 24 Iunie 2019
Doar strict referitor la cazul descris, nu trebuie sa depuneti declaratia unica pentru 2018.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pfa si pf cu venituri din drepturi de autor Bogozaur Bogozaur Buna ziua, Am cautat pe forum si nu am gasit un raspuns. Daca nu am cautat suficient de bine si s-a mai raspuns la o situatie similara imi cer scuze. Am ... (vezi toată discuția)
Intrebare declaratie contract drept de autor AlinaMaria23 AlinaMaria23 As dori sa aflu si eu mai multe informatii despre depunerea declaratiei 112. De curand lucrez pe contract de drept de autor si am inteles ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Persoane fizice cu venituri in 2019 din drepturi de proprietate intelectuala veronicam veronicam Buna ziua, As vrea sa aflu cum se impoziteaza si ce contributii trebuie sa plateasca in 2019 o persoana care realizeaza venituri din drepturi de proprietate ... (vezi toată discuția)