Administratorul asociației de proprietari în care locuiesc cu chirie la ICRAL, nu,și face datoria cf legislației în vigoare.I,am cerut o adeverință de plata intretinere (nu am datorii ) pentru ICRAL fiindu-mi necesara la prelungirea contractului de chirie și ma plimba ca are treaba de 3 zile.I,am spus ca luni trebuie sa duc dosarul și tipa la mine ca de ce îl bat la cap.Problema lui este alta :a încercat sa i,a bani de reparații de la mine și l,am trimis la AFI cf legii.A fost dar nu și, a recuperat banii pe reparatii deoarece nu avea dosarul în regula.Au trecut peste 5 ani de atunci și eu tot la AFI îl trimit.Acum cu adeverinta ,vroia sa,mi treacă și banii de reparații pe ea.Eu îmi cunosc drepturile și obligațiile, dar cu escrocii e greu sa discuți. Asa ca ma plimba cu adeverinta ca sa se răzbune probabil.Știam ca pot întâmpină aceasta problema și l,am atenționat, dar el crede ca are "imunitate". Adeverinta respectiva trebuie dusa la termen,altfel am probleme cu dosarul de chirie la prelungire.Ce sa fac în acest caz????
Faceti o solicitare scrisa si inregistrata la asociatie, adresata presedintelui.
Administratorul nu are putere de decizie in astfel de situatii. El doar executa conform atributiilor specificate in legea 196/2018.
Intre timp am primit totusi adeverinta cu pricina,cu numele fiului trecut gresit .Voi folosi buletinul lui si sper sa nu fie o piedica,e vorba de o litera.Stiu ca legal trebuia refacuta adeverinta cf C.I. pe care o avea in copie,dar nu mai suport alt stres.Multumesc .