Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sesizare

Administratorul asociației de proprietari în care locuiesc cu chirie la ICRAL, nu,și face datoria cf legislației în vigoare.I,am cerut o adeverință de plata intretinere (nu am datorii ) pentru ICRAL fiindu-mi necesara la prelungirea contractului de chirie și ma plimba ca are treaba de 3 zile.I,am spus ca luni trebuie sa duc dosarul și tipa la mine ca de ce îl bat la cap.Problema lui este alta :a încercat sa i,a bani de reparații de la mine și l,am trimis la AFI cf legii.A fost dar nu și, a recuperat banii pe reparatii deoarece nu avea dosarul în regula.Au trecut peste 5 ani de atunci și eu tot la AFI îl trimit.Acum cu adeverinta ,vroia sa,mi treacă și banii de reparații pe ea.Eu îmi cunosc drepturile și obligațiile, dar cu escrocii e greu sa discuți. Asa ca ma plimba cu adeverinta ca sa se răzbune probabil.Știam ca pot întâmpină aceasta problema și l,am atenționat, dar el crede ca are "imunitate". Adeverinta respectiva trebuie dusa la termen,altfel am probleme cu dosarul de chirie la prelungire.Ce sa fac în acest caz????
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: marilenamocanu9 , utilizator 07:45, 16 Iulie 2019
Faceti o solicitare scrisa si inregistrata la asociatie, adresata presedintelui.
Administratorul nu are putere de decizie in astfel de situatii. El doar executa conform atributiilor specificate in legea 196/2018.
Intre timp am primit totusi adeverinta cu pricina,cu numele fiului trecut gresit .Voi folosi buletinul lui si sper sa nu fie o piedica,e vorba de o litera.Stiu ca legal trebuia refacuta adeverinta cf C.I. pe care o avea in copie,dar nu mai suport alt stres.Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol predare/primire bani, documente si materiale intre 2 asociatii de proprietari iapost iapost Buna ziua, Deschid acest subiect in atentia celor care au mai participat la predarea/primirea patrimoniului intre 2 asociatii si care vor avea amabilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Apartament restantier care apartine de afi (icral) zorbas zorbas Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se gestioneaza datoria unui apartament care apartine de ICRAL ,are datori de peste 15.000 ron .Pe cine dam in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari/chiriasi afi la parter iordana1900 iordana1900 Buna ziua. La parterul blocului nostru, in fostele spatii comerciale, AFI Bucuresti a inchiriat unui partid si unei fundatii (a unui membru al aceluiasi ... (vezi toată discuția)