avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Se poate sterge un litigiu din cartea funciara daca ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Se poate sterge un litigiu din cartea funciara daca eram in cale extraordinara de atac?

Buna ziua,

Am notat un litigiu in cartea funciara in care sunt creditor pentru ca debitorul sa nu vanda bunul imobil. Debitorul a castigat procesul printr-o hotarare definitiva, insa ulterior eu am declarat cale extraordinara de atac si am castigat eu procesul.

Intre timp am aflat ca debitorul a vandut casa.

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele raspunsuri:

1. Se poate sterge un litigiu din cartea funciara daca eram in cale extraordinara de atac? Este suficienta doar hotararea definitiva?

2. As fi putut sa notez si calea extraordinara de atac in cartea funciara?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Ce tip de actiune trebuie pentru a recupera o creanta din vanzare imobil in timpul litigiului seldom seldom Buna ziua, Am avut un proces pentru recuperarea unei sume de bani data tatalui meu, respectiv 40.000 euro. Litigiul a fost notat in cartea funciara a ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut in litigiu efane efane Buna ziua am si eu o problema care se pare ca nu se mai sfirseste ..eu si fratii mei santem in litigiu cu o cumnata care a fost sotia frateluimeu (decedat) ... (vezi toată discuția)
Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)