avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce tip de actiune trebuie pentru a recupera o creanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce tip de actiune trebuie pentru a recupera o creanta din vanzare imobil in timpul litigiului

Buna ziua,

Am avut un proces pentru recuperarea unei sume de bani data tatalui meu, respectiv 40.000 euro. Litigiul a fost notat in cartea funciara a imobilului tatalui meu, in timpul litigiului eu am castigat la Fond, tatal a castigat in Apel printr-o hotarare definitiva.

Intre timp am facut cale extraordinara de atac, iar tatal a vandut cu contract de vanzare cumparare si clauza de intretinere catre fratele sau ( unchiul meu ) - deoarece avand o hotarare Definitiva prin care castigase - litigiul a fost sters din cartea funciara.

Calea mea extraordinara de atac a durat 1 an si jumatate si in final am castigat suma de 40.000 euro, insa abia acum eu am aflat ca tatal meu nu mai este proprietar si ca imobilul a fost vandut unchiului.

Ce tip de actiune trebuie introdusa pentru a reusi sa recuperez creanta, intrucat vanzarea s-a efectuat in timpul procesului?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Cel mai recent răspuns: seldom , utilizator 09:37, 18 Iulie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați o acțiune pauliană!
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sterge un litigiu din cartea funciara daca eram in cale extraordinara de atac? seldom seldom Buna ziua, Am notat un litigiu in cartea funciara in care sunt creditor pentru ca debitorul sa nu vanda bunul imobil. Debitorul a castigat procesul printr-o ... (vezi toată discuția)
Lege sau coruptie Brandushica Brandushica Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil cu litigiu inscris in cf trandafir88 trandafir88 \"Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am incheiat un antecontract pentru cumpararea a jumatate de duplex. Deoarece vanzatorul nu si-a ... (vezi toată discuția)