Am avut un proces pentru recuperarea unei sume de bani data tatalui meu, respectiv 40.000 euro. Litigiul a fost notat in cartea funciara a imobilului tatalui meu, in timpul litigiului eu am castigat la Fond, tatal a castigat in Apel printr-o hotarare definitiva.
Intre timp am facut cale extraordinara de atac, iar tatal a vandut cu contract de vanzare cumparare si clauza de intretinere catre fratele sau ( unchiul meu ) - deoarece avand o hotarare Definitiva prin care castigase - litigiul a fost sters din cartea funciara.
Calea mea extraordinara de atac a durat 1 an si jumatate si in final am castigat suma de 40.000 euro, insa abia acum eu am aflat ca tatal meu nu mai este proprietar si ca imobilul a fost vandut unchiului.
Ce tip de actiune trebuie introdusa pentru a reusi sa recuperez creanta, intrucat vanzarea s-a efectuat in timpul procesului?
Lege sau coruptie
Brandushica
Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)