avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala parcaj - constructie locuinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala parcaj - constructie locuinte

Buna ziua,

Legea de mai jos, exclude sau nu autoturismele?

NORME din 4 februarie 2014de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației
art.4
La stabilirea amplasamentelor clădirilor de locuit se vor preciza și amplasamentele următoarelor dotări tehnico-edilitare:
.....
c) spații amenajate pentru gararea și parcarea autovehiculelor populației din zona respectivă, situate la distanțe de minimum 5 m de ferestrele camerelor de locuit; în aceste spații este interzisă gararea autovehiculelor de mare tonaj, cum ar fi autovehiculele peste 3,5 tone, autobuzele, remorcile etc., precum și realizarea activităților de reparații și întreținere auto.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 29 August 2019
Nu exclude autoturismele .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima parcare fata de constructie cu apartamente de locuit Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Care este distanta minima intre parcare si ferestrele/ balconul unui ansamblu de locuit? (vezi toată discuția)
Bună ziua. În zona în care locuiesc se modifica parcările ... OliviaSuper OliviaSuper Bună ziua. În zona în care locuiesc se modifica parcările (se fac mai multe). Spațiul verde de sub geam va fi înlocuit. Ce distanta trebuie sa existe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intampin urmatoarea problema . recent, cineva isi ... gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)