avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi ...

Buna ziua!

Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur nu-i mai mare de 15 m ) si il porneste de mai multe ori pe zi , inclusiv la ora 05:00-05:30 . ”Parcarea” nu este una amenajata , de aceea as dori sa stiu daca art. 4 ( La stabilirea amplasamentelor clădirilor de locuit se vor preciza şi amplasamentele următoarelor dotări tehnico-edilitare : ) , lit C ( spaţii amenajate pentru gararea şi parcarea autovehiculelor populaţiei din zona respectivă, situate la distanţe de minimum 5 m de ferestrele camerelor de locuit; în aceste spaţii este interzisă gararea autovehiculelor de mare tonaj, cum ar fi autovehiculele peste 3,5 tone, autobuzele, remorcile etc., precum şi realizarea activităţilor de reparaţii şi întreţinere auto ) din Ordinul nr 119/2014
(pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei ) se poate aplica acestei spete sau daca mai exista si alte legi care se pot utiliza . Mentionez ca in momentul in care porneste autobuzul + atunci cand pleaca , geamurile locuintei mele incep sa vibreze. De asemenea , exista posibilitatea ca el sau firma de transport sa primeasca aprobare de la primarie sa parcheze in acel loc ? In cazul in care pot formula o plangere , doresc sa stiu unde o pot depune (politie , primarie etc.) pentru a merge tintit .

Va multumesc anticipat !

PS: repostez intrebarea , deoarece nu am primit vreun raspuns satisfacator.

Alte discuții în legătură

Autobuz parcat vis-a-vis de locuinta gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)
Distanta legala parcaj - constructie locuinte Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Legea de mai jos, exclude sau nu autoturismele? NORME din 4 februarie 2014de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al ... (vezi toată discuția)
Parcare sub geam Diana_a3 Diana_a3 Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)