Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vânzare auto

Bună seara! În anul 2015 am cumpărat o mașină iar vânzătorul nu îmi poate elibera un certificat fiscal. Pot depune o plângere ptr înșelare în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 08:37, 11 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Sancțiunea pentru neinmanarea certificatului de rol fiscal la momentul semnării contractului este nulitatea absoluta a contractului, sanctiunea e prevăzută in codul de procedura fiscală. In măsura in care se dovedește ca vanz nu era proprietar da se poate merge pe înșelăciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o problema cu actele de vânzare cumpărare ... MihaiC1989 MihaiC1989 Bună ziua am și eu o probelema cu actele de vânzare cumpărare la o mașină. În urma cu 2 ani am achiziționat o mașină (era duminica) am făcut actele ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. dețin ... Sagetatoarea Sagetatoarea Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. Dețin certificatul și talonul mașinii. Ultimul proprietar al mașinii a predat fiscalul celui ... (vezi toată discuția)
Afacere paguboasa sau inselaciune new_bogdan new_bogdan Buna seara, Intampin urmatoarea situatie: Am cumparat un vehicul de la o persoana care nu era proprietar in acte. Respectiva persoana m-a asigurat verbal in ... (vezi toată discuția)