avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de crestere a copilului

Bună. As avea o intrebare. Baiatul meu are 1 an si 5 luni. Momentan iau indemnizație pana la varsta de 2 ani dar din cauza problemelor de sănătate,i se va face certificat de handicap. Firma la care am lucrat se inchide luna viitoare. Cui trebuie sa ma adresez pt prelungirea concediului daca firma nu va mai exista. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 16 Septembrie 2019
Buna ziua,
Mergeti cu certificatul de handicap la primarie sau AJPIS- Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala
Pana la radierea societatii de la ONRC, cererea de prelungire a duratei CCC se va depune la administratorul judiciar /lichidatorul judiciar al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie davidmaryo davidmaryo buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sami calculez cata indemnizatie sa iau precizand faptul ca din iulie 2012 si pana in august 2013 venitul net a fost antre ... (vezi toată discuția)